Naar Buiten

Trainen

Terwijl de Nederlandse bevolking stabiliseert, groeit de wereldbevolking in landen als China en India hard. Samen vormen ze een derde van de totale wereldbevolking. We gaan ze steeds vaker tegenkomen. In vastgoed, onderwijs, financiering en bouw. Of we willen of niet, we zullen ons moeten aanpassen.

Dit is het motto van het nieuwe programma van LeerLink: Naar Buiten. Voor economische groei zullen we onze grenzen moeten verleggen. Meer investeren in samenwerking. Hiervoor zullen we begrip moeten ontwikkelen voor andere culturen en tradities.
Hoe werk je slim en effectief samen? Hoe doe je zaken met mensen uit andere culturen? LeerLink leert u de basistechnieken voor een goed en effectief netwerk. Slimme tips die in de praktijk cruciaal blijken te zijn. Het draait om interactie. Die begint met het zicht krijgen op de belangen van de ander.

Een van de adviezen die Arnoud Leerling geeft is: doe als de Chinezen. Zij zijn hoffelijk, tonen respect en hebben aandacht voor elkaar. Daar kunnen wij veel van leren. Ook hebben ze altijd hun visitekaartjes bij zich. Nederlanders daarentegen vergeten ze vaak en missen hierdoor kansen.

Ook een training boeken? Mail naar info@leerlink.net of bel met Arnoud Leerling op 06-40464098. Wilt u meer tips? Mail naar info@leerlink.net. U ontvangt dan de 10 praktische tips voor een succesvol netwerk.

Website by WoodandShoes