Dagvoorzitter

Scherp, attent, gestructureerd en enthousiast. Dit zijn typeringen van klanten van Arnoud Leerling. Hij werkt voor vastgoedpartijen, overheden, kennisinstellingen en organisaties in de zorg. Hij zorgt voor tempo en bewaakt de tijd.

In overleg met de opdrachtgever wordt een passende vorm gekozen. Arnoud heeft oog voor detail en zorgt dat de organisatie in zijn geheel klopt. Hij weet het publiek te boeien en zorgt voor interactie. Humor en vermaak hebben bij Arnoud veel ruimte. Vanuit zijn bedrijf LeerLink wordt Arnoud vaak gevraagd mee te denken over de organisatie van de bijeenkomst. Hij adviseert over sprekers, de inrichting van de zaal en betrokkenheid van het publiek. Hij zet zich in om uw klanten een bijzondere dag te bezorgen.

Advies: maak van uw bijeenkomst een netwerkevent. Dat vergroot de waarde van uw bijeenkomst. Mensen willen steeds vaker weten wie ze gaan ontmoeten. Zodat ze uw bijeenkomst kunnen benutten voor ontmoeting en kennismaking. Wij helpen u graag dit slim te organiseren.

Website by WoodandShoes