Over mij

Arnoud Leerling

Arnoud Leerling is netwerker. Hij werkt dagelijks aan verbindingen tussen mensen uit verschillende werelden. Deze verbindingen hebben waarde. Relaties tussen mensen groeien uit tot nieuwe initiatieven en succesvolle projecten.

Volgens zijn publiek is Arnoud een plezierige en deskundige dagvoorzitter. Hij houdt van debat en zorgt voor dynamiek. De aanwezigen worden actief betrokken. Arnoud denkt mee over de organisatie, sprekers en inrichting van de zaal.

In 2014 is LeerLink gestart met trainingen over succesvol netwerken. Vanuit een lange ervaring als netwerker deelt hij praktische adviezen met zijn gehoor.

Bart van den Belt, trainer, over Arnoud: “Wanneer je met Arnoud gaat zitten weet je zeker dat je met meer ideeën naar huis gaat dan toen je kwam. Daarnaast is hij een uitstekende dagvoorzitter en presentator: gestructureerd en krachtig. Ik werk met veel plezier met hem samen”.

Jan Kiefte, verkoopmanager, over Arnoud: “Onlangs was ik aanwezig bij een bijeenkomst door en voor ondernemers in de FoodValley regio.
Als dagvoorzitter / gespreksleider was Arnoud Leerling aangekondigd.
Nu eens geen topsporter die over z’n hoogtepunt heen is of een entertainer die in zijn eigen vak geen volle zalen meer trekt.
Om ondernemer te worden en te blijven moet je toch wel een zekere mate van eigenwijsheid hebben. Het was dan ook geen meegaand publiek.
Toch wist Arnoud de bespreking te leiden op een perfecte wijze. Ondanks de altijd weer beperkte tijd kregen zo veel mogelijk mensen het woord. De informatie kwam ook goed over. Dit niet in het minst door de leiding van Arnoud, maar ook omdat hij inhoudelijk de materie die aan de orde was beheerste. Hij had zich kennelijk goed voorbereid en ingelezen.
Ik kan Arnoud dan ook van harte aanbevelen”

Website by WoodandShoes